tisdag 3 juli 2012

Snyggt, billigt armband med pärlor

Jag har slutat kolla på smycken på Tradera. Det märks ju att många av de grejer som är till salu där finns på eBay. Till exempel ett armband som inklusive frakt skulle kosta 110 kr på Tradera fanns för 5 dollar inklusive frakt på eBay! Exakt samma! Beroendeframkallande! Jag var bara helt förundrad.
Nu har jag beställt två armband – ett med lila pärlor och ett annat vitt, stelt som kostade 18 kr. Allt jag nämnt var med frakt, ja. :)
Dessutom kan man köpa stringtrosor på eBay från Hong Kong för 1,89 dollar inklusive frakt. Eller små fina nattlinnen och liknande för typ 6 dollar. Jag har kollat alla möjliga produkter och vissa är ju svårare än andra, till exempel morgonrockar. Stringtrosor på Lindex kostar ju minst 50 spänn och det är ändå billigt och då finns det ofta samma i flera år. Sen ska man veta att det kan vara andrasortering på eBay fast det inte står det. Kanske någon rosett eller något som sitter lite snett men det kan man ju fixa till eller strunta i med tanke på priset. Men det är bra att veta som sagt.1 kommentar: