måndag 25 mars 2013

Fick en prickig klänning med spets

Okej, så jag hittade en svartvit klänning som var prickig med spets hemma hos min pojkvän och den är skitsnygg! Har väl tillhört någon gammal flamma han har glömt bort, hehe. ;)

Det coola är att den var helt lagom! Det är lite som en ganska casual klänning man kan ha när som helst på sommaren, som sagt med prickar och längst ner skymtar man en vit spetskant som ligger under själva klänningstyget. I ryggen har den en rosett. Längst ner är det svarta blommor på vitt underlag - som jag ju älskar! Mmmm. :)

Till denna klänning bär jag svarta ballerinaskor med strasstenar och ett fjädersmycke i läderband. Längtar till varmare tider då man kan börja använda alla sina snyggekläder, som det är nu lär ni inte få se mig i klänning i alla fall. Brrrr!

Tills vidare, spana in detta.

Prickigt funkar ju nästan alltid tycker jag. Gärna med något stort smycke som bryter av.

8 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 6. hej, mitt namn är Susanne och jag letar febrilt efter en sådan bad kjol som du har på din bild, den vita med svart, kan du ringa mig så jag får veta hur du hittat den susanne 0701-553236

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Susanne! Jag har fått klänningen och den är köpt i USA, ett märke som heter Shana K ( http://shanak.ecrater.com/ ). Jag föreslår att du går till www.ebay.com och gör en sökning på typ "white polka dot dress" eller "white flower dress" beroende på vad det är du är ute efter (eller byt ut dress mot skirt om du ska ha en kjol). Då kommer det upp flera liknande. Lycka till och kul du gillar den!

   Radera
 7. nice your site thanks for sharing love you all team good work keep it up

  Wifi Password Hacker
  Hack Wifi

  SvaraRadera