onsdag 13 juni 2012

Färgglada sandaler kilklackar med platå - jag är förälskad

Ni vet de där H&M-sandalerna som jag ångrade så mycket att jag inte köpte? Nu såg jag ju att de lagts ut igen på Tradera och inklusive frakt blev det 194 spänn. Antagligen en Pyrrhusseger då de nog inte kostat mer än 300-400 nya.

Hur som helst kom de på Posten i tisdags men det blev inte av att jag hämtade dem förrän idag. Huuuur coola som helst! Åååh, de var värda varenda krona! Jag är redan så kär i dem. Syntes knappt att de var använda för det första. De har alltså kilklack och ganska rejäl platå och hela platån är rosa (typ smultronrosa med ganska mycket rött i). Sulan allra längst ner är tunn och blå. Sen är själva remmarna upptill många och tunna och svarta. Öppen tå. De har även skosnören där öglorna är rosa och själva snörena är ljuslila. Samma lila färg är det baktill vid hälen upp mot baksidan av foten där det också är en dragkedja.

Som ni hör är de väldigt färgglada och det är det som gör dem så otroligt balla. Däremot gör ju det såklart att man inte kan ha dem till allt. Men om man vågar kan man med fördel ha dem till rosa, svarta och lila saker. De piffar till vilken outfit som helst, jag lovar. Men nu kommer det bästa av allt. De var supersköna! Det kändes som om jag skulle kunna gå långt med dem, t.o.m. springa. Kanske skavsårsvarning längst fram men ingen jobbig lutning på foten eller något sånt. Otroligt faktiskt. Kilklack är grejen!


Mina nya älsklingar. De är så punkiga, så crazy! Jag blev sugen på fler kilklackar nu.Coolt med små detaljer som den här dragkedjan. Jag tror jag har snöat in på rosa och lila.1 kommentar:

  1. ja har ett par kil klackar från hm också, fast med remmar man knäpper.. gillar inte heller när klacken är för hög och hög lutning

    SvaraRadera